Panel

Route

Laat wat achter in ons gastenboek

Verticale tabs

Laatste reacties

Hans
13 / 1 / 2019
Nu is het wel gelukt. Gr. Hans
Hans
13 / 1 / 2019
Ik heb gereageerd naar pr.eemlijn@gmail.com maar de mail gaat niet weg. Misschien een fout adres? Hartelijke groet, Hans
Henk
29 / 11 / 2018
Beste Hans, Naar aanleiding van het bericht dat je geplaatst hebt op 7 oktober wil het bestuur van de Eemlijn graag met je in contact komen. Wil je zo vriendelijk zijn om een mail te sturen naar: pr.eemlijn@gmail.com.
Hans
7 / 10 / 2018
Wij willen even ons ongenoegen uiten over de ongepaste informatie van een van de medewerkers van de boot. Hij vond het belangrijk om mensen met principes nogal belachelijk neer te zetten. Wij dachten: wat een lul van een vent ben je toch om iemand zo neer te zetten. Het lag me voor in de mond om hem te vragen of hij dit leuk vond, maar ik kon me inhouden. De boottocht was heel mooi, de mensen op het dek gezellig, maar die vent...….stommerd. Zoiets doe je niet.!!
Martin Kiefer
29 / 9 / 2018
Visited via Soest to Huizen; wonderful timeless journey with a lot of impressions and knewledge by very nice helping Hands. Next coffee goes on my budget ;-)
Hans Wiggermans,
8 / 9 / 2018
PROFICIAT MET DE 10 DUIZENDE PASSAGIERS ! OP WEG NAAR EEN NIEUW RECORD !!
Hans Wiggermans,
8 / 9 / 2018
8 september: al 95 keer ben ik mee geweest (Vaste passagier) Maak reclame voor ze en verspreid folders of geef folders af, ENZ. (Promotor) Wil nog wel eens op verschillende plekken kijken. op een dijk, bij een brug, bij een opstap - en afstapplaats. (Supporter). Meest gehoorde reacties van passagiers zijn: Wat leuk/mooi; hadden we dit maar eerder gedaan. Wat een fantastische vrijwilligers M/V. OOk namens Club '89, doe ik het graag !!
Eemlijn
19 / 8 / 2018
Jammer dat de speakers kraakten, het zou aan de instellingen beneden kunnen liggen. Het is afgelopen winter regelmatig getest maar wat een ieder verder met de instellingen doet daar hebben we geen zicht op!
R.Bos
16 / 8 / 2018
Afgelopen zaterdag weer eens opgestapt. Prachtig om mee te varen maar het is echt hoog tijd voor een andere geluidsinstallatie dan wel andere geluidsboxen. Wat was die weer slecht. Veel gekraak en heel slecht te verstaan. Jammer. Hopelijk wordt dat volgend jaar beter. Voor de rest een absloute aanrader om eens mee te varen. Prachtig gebied wat aan je voorbij gaat onder het genog van een bak koffie.
Luus en Ellen
9 / 8 / 2018
We hebben een ontzettende leuke dag gehad. Mede dankzij de leuke, vriendelijke vrijwilligers aan boord, wij hebben genoten! Dank jullie wel.

Contact

Tijdens vaardagen

van 9.00 tot 18.00

06-51 94 22 79

Vagenkamp 18

3828 JL  Hoogland